fbpx

El verificat blau de Twitter, la icona pel qual has de pagar

El verificat blau és una icona que apareix al costat del nom d’un usuari de Twitter en el seu perfil i en els seus tuits. Indica que el compte ha estat verificada per la plataforma com a autèntica i pertanyent a una persona, empresa o organització d’interès públic.

Per què és tan important aquest verificat blau?

El verificat blau és important perquè ajuda als usuaris a distingir entre comptes legítims i falsos en Twitter. Per exemple, hi ha molts perfils falsos que es fan passar per celebritats, polítics o empreses, i el verificat blava ajuda als usuaris a identificar els comptes genuïns.

A més, els comptes verificats solen tenir més credibilitat i autoritat en la plataforma, la qual cosa pot ser beneficiós per a aquells que busquen augmentar la seva influència en Twitter.

Però una de les coses que fa que el verificat blau de Twitter sigui un tema d’interès és que, a diferència d’altres plataformes com Facebook i Instagram, Twitter no permet que els usuaris sol·licitin la verificació dels seus comptes de manera gratuïta.

En canvi, per a obtenir el verificat blau en Twitter, els usuaris han de complir uns certs criteris d’elegibilitat i presentar una sol·licitud de verificació, que després és revisada per l’equip de Twitter.

A més, Twitter ha llançat un programa de verificació en el qual les persones i empreses poden sol·licitar la verificació dels seus comptes per una tarifa. La tarifa de verificació varia segons el país i la regió, però pot ser de diversos centenars de dòlars en alguns casos.

Aquesta decisió de Twitter de cobrar per la verificació ha generat crítiques i controvèrsia entre alguns usuaris, els qui argumenten que la verificació hauria de ser un servei gratuït per a tots els usuaris de la plataforma.

 

Elon Musk té favoritísime?

Quant a la situació de Elon Musk i el seu pagament pel verificat blau de Twitter, això ha generat encara més debat sobre la verificació i el paper de les grans personalitats en la plataforma.

Alguns argumenten que això mostra que la verificació de Twitter està esbiaixada a favor de les persones riques i famoses, mentre que uns altres suggereixen que no hi ha res dolent a pagar per un servei que la plataforma ofereix.

No obstant això, continua sent un tema de discussió entre la comunitat de Twitter i els experts en xarxes socials.

 

A Media Needs volíem parlar sobre aquest tema, ja que ens sembla realment interessant el debat que s’ha generat. I vosaltres què penseu, a favor, o en contra de pagar per obtenir el verificat blau? .

× Com et podem ajudar? Parlem?