fbpx

pack web pime

Plans a la teva mida

Una bona pàgina web es considera crucial per a qualsevol Pime en l’actualitat, ja que representa la seva més important carta de presentació per a totes aquelles persones que puguin decidir visitar un local, negoci o contractar els serveis d’una organització.

El disseny web Reus de Media Needs t’ofereix el pack PIME. El nou pack per a petites i mitjanes empreses, que nosaltres adaptem a la teva mida i en garantim bons resultats. A Media Needs creiem possible que amb una mica d’ajut i empeny la teva empresa pot prosperar i fer-se un lloc dins el mercat empresarial que està en constant evolució i canvi, per poder fer front a la competència. Perquè una Pime ha de tenir presència online.

Disseny web Reus

Amb el disseny web Reus de Media Needs estem convençuts que una pàgina web és essencial per a que qualsevol empresa d’avui dia pugui connectar de forma directa amb els seus clients. Una pàgina web és una bona manera de donar a conèixer serveis i productes al públic i poder interactuar amb ells de forma ràpida i directa. Aquesta és una de les principals formes de donar-se a conèixer i començar a fer-se un lloc al costat i per sobre d’altres empreses del mateix sector. Media Needs té la solució per fer front a la competència: PACK PIME!

Media Needs adapta el disseny web Reus per al Pack PIME a la teva mida. El pack PIME t’ofereix les millors garanties gràcies a la nostra experiència professional que posa a la vostra disposició la creació de contingut web al millor preu i amb un disseny i qualitat que segur no us deixarà indiferents. Una web de qualitat amb un disseny excel·lent i amb el millor preu del mercat. Com estar ben posicionat als motors de recerca. Navegació adaptada a tots els dispositius.

Disseny web Reus

A més, amb el disseny web Reus ens sentim orgullosos de convertir petits locals en veritables líders a Internet i fer créixer els negocis de milers de PIMES. I s’encarrega també de fer possible un bon posicionament de la teva empresa en els motors de cerca gràcies a la constant actualització de la teva informació i manteniment de la pàgina web, cosa essencial per a no quedar per sota d’altres empreses de la competència que volen el teu posicionament. Contacta’ns i comprova que Media Needs té la solució.

WEBs PERSONALITZADes AL MILLOR PREU!

Perquè tota Pime mereix tenir una web de qualitat

Treballem en conjunt per elaborar estratègies amb un enfoc digital únic i innovador. Ens esforcem en col·laborar amb els clients que estan buscant donar a conèixer la seva empresa i volen sobrepassar els límits.

3

pack pime

Ens sentim orgullosos de convertir petits locals en veritables líders a Internet i fer créixer els negocis de milers de Pimes.

U
pOSICIONAMENT SEO
Pàgines web ben posicionades a Google
disseny responsive
Pàgines web adaptades a tots els dispositus
manteniment web
Pàgines web actualitzades constantment

Pack Pime

Necessites una pàgina web per al teu negoci i no saps per on començar? A El Pack Pime de Media Needs tindràs una pàgina web actualitzada i personalitzada amb un pressupost a mida. En l’actualitat, una bona pàgina web és primordial per presentar-nos al nostre públic. La presència de la tecnologia a la nostra vida ha fet que la majoria de persones busquin a internet un negoci, un servei o un producte abans de visitar-lo o contractar-lo. És per això essencial cuidar la qualitat i professionalitat de la nostra imatge corporativa. A banda d’això, és també important considerar la quantitat de mitjans i dispositius amb els que ara comptem. Abans, les pàgines webs es trobaven més limitades als ordinadors. Tot i així, amb l’auge i creixement dels telèfons mòbils també és rellevant comptar amb l’adaptació de la web als mateixos. En aquest sentit, a Media Needs oferim pàgines web 100% responsive. Creiem que l’usuari ha de sentir-se còmode navegant al nostre lloc web, a banda de captar la seva atenció visual mitjançant el disseny i les imatges. A banda, cal que la informació sigui fàcil de trobar i accessible.

Pack Pime

A banda, a Media Needs tenim molt clar que cada negoci és món, i que les necessitats varien segons el sector i molts altres factors. Per aquest motiu, al Pack Pime cada pàgina web es construeix tenint en compte els objectius i prioritats de l’empresa, personalitzant-la a mida fins aconseguir el resultat desitjat. Finalment, no només és important comptar amb un bon disseny web. A banda d’això, és crucial estar ben posicionats als motors de cerca principals. Per molt que no ens interessi actualitzar constantment la informació del lloc web, cal que al seu interior hi hagi un treball constant. D’aquesta manera, amb el Pack Pime emprarem les eines de posicionament que tenim a l’abast perquè els nostres clients apareguin el més alt possible a Google. En definitiva, una pàgina web és la carta de presentació del present, així que no et quedis enrere i visibilitza el teu negoci amb Media Needs!

com comunicar-se sent efectiu?

MEDIA NEEDS ÉS LA TEVA SOLUCIÓ!

El món de la comunicació i la publicitat ha canviat molt en els darrers anys. Ara cal modificar la forma de comunicar-se, essent ràpid, efectiu i alhora tenint feedback. Les empreses s’han de reinventar i sumar-se a la xarxa, fent que els consumidors sentin que són part de l’empresa.

v

Analitzem la teva presència actual

Z

identifiquem les millors oportunitats

l

dissenyem una estratègia integral

realitzem accions encarades a resultats

un tracte personalitzat

Ens involucrem 100% amb el teu negoci

Fins on vols arribar? deixa’ns ajudar-te!

 

Posicionar-la correctament i crear una relació constant entre aquesta i els seus clients potencials. Un bon ús de les plataformes 2.0 pot multiplicar els receptors, essent així una de les formes publicitàries més eficients del moment.

A Media Needs integrem la teva empresa a Internet!

Resultats assegurats

Màrqueting online

per què pack pime?

Media Needs ofereix la solució per a totes aquelles empreses o tots aquells projectes que vulguin tenir una web de qualitat, amb un bon disseny, ben posicionada als motors de recerca, de fàcil navegació i totalment adaptada a tots els dispositius mòbils, és a dir, una web 100% responsive.

Perquè una web val més que 1000 paraules i el nostre equip ho sap, no et quedis enrere!

t’ajudem a arribar al cim més alt!

Perquè creiem que la satisfacció del client és el més important

És important que les pàgines web de les Pimes siguin de qualitat i es mantinguin actualitzades. I el Pack Pimes és l’ideal per a la teva empresa, el teu negoci o projecte!

Truca’ns i un assessor comercial es posarà en contacte amb tu.

Preus competitius

Efectivitat assegurada

el nostre dossier

A través d’aquest dossier informatiu us volem explicar la situació actual de les pàgines webs, així com també la seva importància per a les Pimes de qualsevol sector.

També hi trobareu explicades les principals diferències entre les necessitats que tenien abans les Pimes amb les quals tenen actualment, que estan directament relacionades amb una adequada presència a Internet i al món online.

Escriu-nos

Estarem encantats de parlar amb tu!

8 + 11 =

× Com et podem ajudar? Parlem?