fbpx

fins on vols arribar?

Serveis a la teva mida

Màrqueting Reus t’ofereix serveis integrals de màrqueting a tot  el Camp de Tarragona, disseny d’imatge corporativa, creació i disseny de pàgines web, papereria corporativa, serveis de community manager, contacte amb la premsa i molts altres elements que poden fer canviar la vida d’una Petita i Mitjana empresa (PIME). Som una empresa de comunicació a Reus, que s’adapta a la teva mida, característiques i necessitats.

Màrqueting Reus

L’ objectiu de màrqueting Reus és ajudar a les petites i mitjanes empreses de Reus i el Camp de Tarragona a arribar a més clients amb els missatges correctes i una planificació concreta mitjançant una estratègia de comunicació correcta que nosaltres elaborem. A Media Needs treballem pensant en totes aquells petits i mitjans empresaris que creuen que un servei tant concret i planificat és necessari per a la seva Pime i veuen que no és accessible per al seu limitat pressupost o falta de temps. Així doncs, a Media Needs Reus intentem acostar aquest servei tant important per a tota empresa amb pressupostos ajustats i personalitzats, fets a mida.

Màrqueting Reus és una empresa de comunicació i màrqueting amb una filosofia:  Una bona comunicació és una bona garantia d’èxit. Ens assegurem de captar a nous clients i augmentar la rendibilitat de la teva empresa. Tots els elements que utilitzem han de tenir el mateix caràcter que el teu establiment. Si vols donar una imatge concreta de la teva empresa i no saps com fer-ho, Media Needs et dóna les tècniques per a que això sigui possible.

Màrqueting Reus

D’aquesta manera, màrqueting Reus crea així un nou concepte de màrqueting que et permetrà tenir un bon posicionament de la teva empresa: personalitzat, que s’adapta a la teva empresa i garantint un servei professional que no deixarà al teu públic objectiu indiferent. Contacta’ns i t’ajudarem. No et decebrem.

CONEIXES EL KIt DIGITAL

Aconsegueix fins a 12.000€ a fons perdut per a digitalitzar la teva empresa

És un programa d’ajudes econòmiques per a la digitalització de pimes i autònoms que té com a objectiu fomentar la modernització de les petites i mitjanes empreses amb la finalitat que aconsegueixin augmentar la seva maduresa digital, i d’aquesta manera ser més competitives.

EL MÈTODE MEDIA NEEDS

COMUNICAR BÉ ÉS GARANTIA D’ÈXIT

1

ANÀLISI DE L’EMPRESA

Ets una Pime i no tens web? En tens però no compleix els objectius? Tens xarxes socials i no t’aporten beneficis? Deixa’ns ajudar-te! A Media Needs tenim un contacte directe amb l’empresa per conèixer el teu negoci i els teus objectius i així generar l’estratègia correcta.

2

ESTRATÈGIA COMUNICATIVA

Desenvolupem i activem el nostre pla en aquells punts febles de la teva comunicació. Una estratègia i un projecte de comunicació dirigits en una mateixa direcció i cap a un públic objectiu i potencial. Tot amb una idea fonamental: allò que ets, és el que vols transmetre.

3

la nostra fórmula

Una fórmula que ens avala, amb experiència en múltiples Pimes: anàlisi + estratègia + execució impecable és igual a resultats assegurats. Una bona comunicació és una bona garantia d’èxit. No et quedis enrere, perquè la teva empresa val la pena, i a Media Needs ho sabem!

Serveis Media Needs

Els serveis que oferim a Media Needs tenen l’objectiu principal de fer créixer el teu negoci i posicionar-lo en el món digital. Per aquest motiu, a Media Needs seguim el nostre propi mètode, basat en que la comunicació sempre és la garantía d’èxit. En primer lloc, elaborem una anàlisi de l’empresa i la seva situació. Alguns aspectes a considerar són la pàgina web o les xarxes socials del negoci, en cas de tenir-ne. Cal fer una valoració tant dels punts forts com dels punts febles de l’empresa, així com dels altres negocis del seu entorn en la localització en qüestió. En segon lloc, cal definir una estratègia comunicativa efectiva i a mida. D’aquesta manera, dissenyem una estratègia i un projecte comunicatiu unificat i adaptat al públic al que ens interessa arribar. Tot això, basant-nos en allò que vols que representi i transmetre sobre la teva empresa.

Serveis Media Needs

Una vegada tenim elaborada l’anàlisi i el pla de comunicació estratègic és hora d’executar-lo. Un cop estigui en marxa, ens encarreguem d’analitzar els resultats tant a curt com a llarg plaç. D’aquesta manera, valorem si les decisions preses han estat les més encertades o si existeix algun aspecte a modificar en l’execució, tot per tal de millorar.

Serveis Media Needs

Entre els serveis de Media Needs podem trobar els següents: social media, disseny gràfic, disseny web, posicionament SEO i SEM, audiovisuals i ràdio, i molt més. Social Media: la presència del nostre negoci a les xarxes socials pot ser un punt molt important a cuidar en funció de l’empresa. Per aquest motiu, fem ús de les xarxes socials per tenir presència i relació constant amb els clients potencials. Disseny gràfic: tot allò que estigui relacionat amb la teva empresa ha de mostrar els mateixos valors i idees. La teva imatge corporativa parla del teu negoci i pot ser un punt important del teu èxit. Per aquest motiu, a Media Needs treballem el disseny gràfic en diferents suports: targetes, catàlegs, flyers...

SOCIAL MEDIA

El màrqueting a les plataformes socials és la funció que avalua l’impacte dels mitjans i els introdueix a les estratègies corporatives. Ens referim a factors com la publicitat, la comunicació, el desenvolupament dels productes, la investigació de mercat, l’atenció al client i la seva fidelització, i finalment la funció comercial.

No es tracta només de publicitat o comunicació, sinó de tenir presència i relació constant amb les persones.

saber-ne més
 • Generem continguts a les Xarxes Socials.
 • Formació i coaching per a treballadors.
 • Desenvolupament a les xarxes socials: blogs, comunitats, xarxes socials, etc.
 • Desenvolupament d’estratègies i implantació.
 • Avaluació i desenvolupament d’identitat.
community management

DISSENY GRÀFIC

Creem la teva imatge corporativa o l’actualitzem. A més, apliquem aquesta imatge dins d’una estratègia comunicativa uniforme. Tot allò relacionat amb la teva empresa ha de mostrar els mateixos valors i idees i despertar els mateixos sentiments. La teva imatge parla pel teu negoci i és un punt important del teu èxit. Dissenyem i maquetem cartes, targetes, catàlegs, flyers, cartells, vinils i molt més!

saber-ne més
 • Disseny de logotip
 • Disseny dels elements de la papereria bàsica
 • Flyers
 • Cartells
 • Dissenys de gran format
 • Dissenys per àmbit digital
Imatge Corporativa
 

DISSENY WEB

A Media Needs creem llocs web adaptables a totes les plataformes (PC, Smartphones, tabletes, etc), per tal que el disseny, la imatge i el contingut sempre siguin els millors. Realitzem l’espai a la teva mida, en funció de les teves necessitats i sempre pensant en el consumidor. El client ha de trobar el que busca i nosaltres t’ajudem a fer-ho.

Creem portals accessibles, comprensibles, ràpids, multiplataforma, multimèdia, transmèdia, estètics i d’ús senzill.

saber-ne més
 • Creació pàgina web seguint un pla d’estratègia comunicativa.
 • Posicionament SEO als principals motors de recerca.
 • Espai HTML5, adaptable a múltiples plataformes mòbils.
 • Lloc web Multimèdia i Transmèdia.
 • Serà ràpida, accessible i de fàcil ús.
 • Tot això, sense oblidar l’estètica i la imatge corporativa.
Creació web
 

POSICIONAMENT SEO / SEM

Millora el posicionament del teu lloc web a Google. Augmenta les visites dels teus clients potencials davant dels teus competidors i augmenta el teu volum de negoci.

Inverteix en publicitat i obtindràs visites de major qualitat introduïnt anuncis més personalitzats a les primeres pàgines de Google.

saber-ne més
 • Possicionament orgànic
 • Disseny de campanyes de Google AdWords
 • Manteniment de campanyes de Google AdWords
U
Posicionament

AUDIOVISUALS / RÀDIO

T’oferirem un tracte més personalitzat que una televisió. Fes que el teu anunci expliqui exactament el que vols.

També realitzem sessions de fotografia, retoc i maquetació, espots publicitaris i falques personalitzades amb els preus més competitius del mercat. Perquè la teva empresa no és una més!

saber-ne més
 • Fotografia corporativa
 • Retoc fotogràfic
 • Gravació i edició de vídeo
 • Gravació i edició de falques radiofòniques
vídeos corporatius
 
ARRIBA ON VULGUIS

Ens apropem a la teva empresa i la coneixem. Només així podrem transmetre tots els teus valors i allò que vols comunicar.

Aprenem a escoltar per després plasmar-ho a través dels millors mitjans i amb l’estratègia més eficient.

PERQUÈ CREIEM EN EL TEU PROJECTE!

R
SOM més que COMUNICACIÓ CREATIVA
 
R
SOM DISSENY ELEGANT I CORPORATIU
 
R
SOM molt MÉS QUE ORIGINALITAT
 
R
SOM més que MÀRQUETING EFECTIU
 

Escriu-nos

Estarem encantats de parlar amb tu!

2 + 2 =

× Com et podem ajudar? Parlem?