fbpx

un equip jove

Amb esperit innovador

Som una agència de comunicació integral formada per un equip multidisciplinari de joves entusiastes amb esperit innovador. Encara no coneixes la nostra fórmula?

La nostra creativitat és la solució als teus problemes!

Agència publicitat Reus és una empresa de màrqueting online i offline amb seu a Reus que ofereix serveis de màrqueting online i offline integrals per tal de millorar la rendibilitat i beneficis de petites i mitjanes empreses del Camp de Tarragona. Tota empresa té dret a una bona comunicació i estratègies competents de màrqueting. Per això, adaptem i personalitzem totalment els nostres pressupostos i serveis a les necessitats de cada empresa tenint en compte la seva mida, característiques, estat i públic objectiu. A agència publicitat Reus oferim un nou concepte de màrqueting, un màrqueting per a qualsevol empresa. Per petita que sigui la teva empresa, es pot veure molt beneficiada d’elements que desconeixes i que millorarà el teu exercici econòmic.

Agència publicitat Reus

A agència publicitat Reus creiem que el màrqueting online a les plataformes socials és la funció que avalua l’impacte dels mitjans i els introdueix a les estratègies corporatives. Ens referim a factors com la publicitat, la comunicació, el desenvolupament dels productes, la investigació de mercat, l’atenció al client, etc. No es tracta només de publicitat o comunicació, sinó tenir presència i relació constant i directa amb les persones.

L’agència publicitat Reus som qui fa possible que el disseny d’una nova imatge corporativa o adaptació de l’actual a les teves necessitats com a empresa sigui possible. A més, apostem per la presencia del teu negoci a la xarxa, ja que creiem que és necessària per a fer front a la competència. Una pàgina web et dóna l’oportunitat d’obrir-te al món i ser mes visible. Una bona pàgina web és el centre de qualsevol estratègia de màrqueting online.

Agència publicitat Reus

La teva web serà la teva carta de presentació cap a nous clients potencials. Per això, la seva imatge ha de ser l’adequada, així com el seu manteniment. A l’agència publicitat Reus creem una web per a les diferents superfícies mòbils i constantment relacionada a una estratègia concreta de màrqueting que t’ajudarà a créixer.

especialitzats en màrqueting

Professionalitat

CREATIVITAT

EFICÀCIA

Equip Media Needs

L’Equip de Media Needs és un equip jove, dinàmic i creatiu. Ens considerem emprenedors i amants de la comunicació, formats en Comunicació Audiovisual i Periodisme. La nostra experiencia va fer-se sòlida dins de diverses empreses, així com diferents mitjans de comunicación. Vam emprendre aquest projecte per ajudar a créixer aquelles petites i mitjanes empreses que busquen millorar la seva presencia online i la relació amb els seus clients. Un dels objectius principals de l'equip Media Needs és millorar la imatge i comunicación dels negocis que ho requereixin, treballant per posicionar la teva página web amb missatges concrets i eficaços.

Equip Media Needs

A Media Needs comptem amb un equip petit format en l’àmbit de la comunicació, amb diferents aptituds que es complementen per obtener els millors resultats. El treball en equip és fonamental a la nostra empresa, ja que creiem que exposant i escoltant diferents punts de vista acabem arribant a idees més creatives i originals. Actualment, el nostre equip està format per 5 integrants. A la direcció hi trobem al Jordi Miquel, graduat en Comunicació Audiovisual i amant de les noves tecnologies i d’Internet. La Laura Zambudio és la Social Media Manager més veterana de l’empresa. Va formar-se per ser Tècnica Superior en Gràfica Publicitària, apassionada del disseny gràfic i dels suports impresos. L’Anna Altadill és la segona de les Social Media Managers, graduada en comunicación i amant de l’escriptura. La última del grup és la Saskia Aguilar, graduada en Comunicació Audiovisual i apassionada de la fotografia.

Equip Media Needs

Finalment, el Fabio Marchi és el col·laborador de Media Needs des dels inicis. Va fundar l’empresa junt amb el Jordi Miquel, i és graduat en Periodisme i amant de l’esport i l’art d’escriure. Ara que ja saps qui som, t'animem a confiar en l’equip de Media Needs i deixar-te sorprendre per la professionalitat i la creativitat que aportarem al teu negoci!

la nostra fórmula

Anàlisi + Estratègia + Execució impecable  = RESULTATS ASSEGURATS

experts en millorar dia a dia

Aquests som nosaltres!

jordi miquel

Direcció

Graduat en Comunicació Audiovisual, amant de les
noves tecnologies i d’internet

Vols saber més sobre el jordi?

Diu que si Amazon no existís, segurament seria molt més ric però menys feliç. És expert en aprendre coses noves cada dia. El seu lema és que quan hi ha ganes no hi ha límits. Sempre diu que li encantaria tenir un milió d’euros al banc però es conformaria amb muntar una sucursal a Sardenya (Itàlia). I com no podia ser menys és el que paga les nòmines.

Carla Juanós

Social Media Manager

Graduada en Publicitat i Relacions Públiques.
Amant d’afrontar nous reptes

Vols saber més sobre la Carla?

Observadora i curiosa per naturalesa. Li encanta fixar-se en petits detalls i tenir converses profundes. Amant dels gossos, de les passejades per la muntanya i de passar temps amb bona companyia.

Paul Vuigner

Social Media Manager

Tècnic superior en gràfica publicitària
i amant de la música

Vols saber més sobre el Paul?

És baixista i li encanta la música, cuinar i un boig de la tipografia. Sempre disposat a parlar amb tothom per aprendre. Tècnic superior en gràfica publicitària.

Núria Camps

Social Media Manager

Tècnica superior en gràfica interactiva,
amant dels nous reptes

Vols saber més sobre la Núria?

Amant dels nous reptes i amb moltes ganes d’aprendre coses noves. Li apassiona la gimnàstica rítmica, la naturalesa i el mar. Tècnica Superior en Gràfica Interactiva.

Ignasi Salat

Social Media Manager

Graduat en Publicitat i Relacions Públiques amant dels castells i la cultura popular

Vols saber més sobre l'Ignasi?

Amant dels castells i de la cultura popular. Sempre preparat per escapar-se amb els amics, anar a la muntanya o a qualsevol concert. Ho fotografia tot per capturar les idees, els conceptes i els dissenys. Graduat en Publicitat i Relacions Públiques i fan dels migdies.

Paula Solanellas

Social Media Manager

Graduada en Publicitat i Relacions Públiques
amant del disseny gràfic i dels animals

Vols saber més sobre la Paula?

Graduada en Publicitat i Relacions Públiques i Tècnica Superior en gràfica publicitaria. Li apassiona el disseny gràfic i sempre s’està fixant en tots els rètols i cartells que hi ha. Amant dels videojocs i la cultura popular, i també li agraden molt els animals.

fabio marchi

Col·laborador

Graduat en Periodisme, un gran amant de
l’esport i de l’art d’escriure

Vols saber més sobre el fabio?

Compagina la seva passió amb el seu projecte, de dimecres a diumenge al Mundo Deportivo i els seus dies de descans a Media Needs. Carregat de positivisme i paciència. Li encanta fer bromes lingüístiques que ningú entén però a tothom li fan gràcia. El que tu trigues 3 anys a escriure ell ho redactarà en 1 minut.

per què medianeeds?

Aquest projecte es va iniciar per la gran necessitat que tenen moltes petites i mitjanes empreses de millorar la seva relació amb el seu entorn.

Volem que tots els negocis tinguin l’oportunitat de créixer i per això utillitzem les millors eines per fer créixer el teu negoci!

LES NOSTRES HABILITATS

w
XARXES SOCIALS
DISSENY WEB
l
DISSENY GRÀFIC
AUDIOVISUALS
CONNECTEM AMB LES EMPRESES
generem idees úniques
DISSENYEM EL TEU FUTUR

QUI?

Som emprenedors i amants de la comunicació. Joves formats en Comunicació Audiovisual i Periodisme amb experiència dins de diverses empreses i mitjans de comunicació locals i estatals.

 

PER QUÈ?

Aquest projecte es va iniciar per la gran necessitat que tenen moltes petites i mitjanes empreses de millorar la seva relació amb el seu entorn. Volem que tots els negocis tinguin l’oportunitat de créixer!

QUÈ I COM?

La nostra filosofia es fonamenta en millorar la imatge i la forma de comunicar, per arribar al màxim de gent possible, amb un missatge concret i eficaç.  Treballem per posicionar el teu negoci a Internet!

amb quins clients treballem?

 

A Media Needs treballem amb empreses de tot el Camp de Tarragona. Tot i això, aquest no és el nostre únic terreny d’actuació, ja que també hem treballat amb Pimes de la província de Barcelona i voltants.

Entra en contacte amb nosaltres i et visitarem! No et quedis al marge i comunica’t a la xarxa.

Des de quan?

Des de 2013, Media Needs ha comptat amb múltiples clients que avalen la nostra feina i que donen força a la tasca que realitzem. Esforç i professionalitat ens caracteritzen. Complements que, combinats amb les ganes de créixer de qualsevol empresa, han creat un còctel d’experiències molt positives.

 

amants de la comunicació

Perquè sabem que la diferència està en els detalls

la nostra fórmula
Anàlisi + Estratègia + Execució Impecable = Resultats Assegurats

 

eficiència
Efectivitat demostrable amb una experiència consolidada en el món digital

INNOVACIÓ
En constant creixement per aconseguir els millors resultats per a la teva empresa

Escriu-nos

Estarem encantats de parlar amb tu!

13 + 14 =

× Com et podem ajudar? Parlem?