fbpx

Fa una mica més d’un mes que per les diferents xarxes socials venim llegint que a partir del 21 d’abril la nostra pàgina desapareixerà dels resultats de cerca de Google, però això no és literalment cert. A continuació us informem del que realment passarà a partir del 21 d’abril amb les nostres pàgines i els resultats de cerca.

Això és el que anunciava Google el passat 26 de Març en el seu blog, concretament en el post: Finding habiti mobile-Friendly search results, us traduïm el paràgraf d’interès a continuació:

1. Més llocs web mòbils amigables en els resultats de cerca
A partir del 21 d’abril anem a ampliar l’ús de “mobile-friendly” (“amic” dels dispositius mòbils) com un senyal de rànquing. Aquest canvi afectarà a les cerques mòbils en tots els idiomes de tot el món i tindrà un impacte significatiu en els nostres resultats de cerca. En conseqüència, els usuaris trobaran més fàcil aconseguir resultats rellevants, d’alta qualitat de cerca que estan optimitzades per als seus dispositius.

Amb això el que bàsicament ens vol dir Google és que a partir del 21 d’abril donarà prioritat en els seus resultats de cerques a les webs que estiguin optimitzades per veure’s en dispositius mòbils (smartphones, tablets,…)

alcance

El mateix post ens facilita unes eines que ens analitzaran si les nostres pàgines estan adaptades a aquestes requeriments del cercador, les trobareu a continuació:

1. Test Mobile-friendly(link: https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/?utm_source=wmc-blog&utm_medium=referral&utm_campaign=mobile-friendly).

2. Webmaster tools (link: https://www.google.com/webmasters/tools/ ) per obtenir una llista completa dels problemes de usabilitat mòbil a través del seu lloc web utilitzant l’Informe usabilitat mòbil (link: https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-usability) .

Si vostè compta amb un website” responsive” no deu preocupar-se, ja que s’adapten perfectament a les noves exigències de Google. En el cas contrari Mitjana Needs pot ajudar-li perquè les seves pàgina no perdi posicions en els resultats de cerca mòbil.

Posi’s en contacte amb nosaltres ara!

× Com et podem ajudar? Parlem?