fbpx

Instagram, sense dubte, és la xarxa del moment i aprofita per afegir noves funcions que ens sorprenen dia a dia. I precisament la nova actualització trenca els esquemes del concepte de les stories tal com les coneixíem fins a dia d’avui.

En un inici, les “Instagram Stories” es van crear exclusivament per desaparèixer al cap de 24 hores, però des de la seva última actualització ja no serà així si ho desitges. A partir d’ara, totes les teves històries es guardaran de forma automàtica al teu perfil, on només tu hi podràs accedir de forma privada, i les podràs recuperar de diverses formes.

Per una banda, les podràs tenir com a records, on només tu les podràs veure. Però per altra banda, si les vols tornar a publicar, ho podràs fer de forma permanent en una secció de stories destacades que apareix directament a la part superior del perfil. Per tant, la realitat de tenir aquestes històries penjades a la xarxa per un màxim de 24 hores va un pas més enllà ja que les podràs tenir al teu perfil per sempre.

I no només això, sinó que les podràs guardar en diverses seccions o carpetes, segons el tema que tu mateix escullis. Per tant, aquesta eina serà (i està sent) una verdadera revolució ja no només pels usuaris sinó per empreses, bloggers, celebrities i influencers.

Això sí, Instagram sap que a no tots els usuaris els agradarà aquest canvi, i és per aquest motiu que també hi ha l’opció de desactivar la funció de guardar les històries de forma automàtica.

× Com et podem ajudar? Parlem?