fbpx

“Instagram Notes”, la nova funció d’Instagram per a una comunicació més personal.

Instagram és una de les plataformes de xarxes socials més populars del món, i per això contínuament està millorant amb noves funcions i actualitzacions. L’última ha estat “Instagram Notes”, la nova funció d’Instagram per a una comunicació més personal, que li fa competència a Twitter, però que té els seus matisos.

És una eina que permet publicar missatges de text de 60 caràcters (incloent emojis) en forma de “Estats”.

Les publicacions d’Instagram Notis romanen disponibles en la plataforma durant 24 hores, com les històries. També, poden respondre’s a elles, i apareixen com a missatges directes, que acaben mostrant-se en la safata d’entrada de l’aplicació. Podríem dir que és una nova manera de compartir els teus pensaments, veure en què pensen els teus amics, i una forma diferent d’enviar-los missatges. Compartir públicament els teus pensaments, però d’una forma més personal.

 

A què es deu aquesta nova actualització?

Segons un comunicat oficial de Meta, l’origen de “Notes” deriva d’una sèrie de proves, realitzades per la pròpia companyia, en les quals van aprendre que a la gent li agrada compartir el que pensa, d’una forma simple i lleugera.

En conclusió, podríem dir que cada vegada és més notable el compromís de les xarxes socials en la millora de la comunicació entre els usuaris. Fet que demostra la mobilització de la societat per mostrar els pensaments que cada persona vulgui compartir, siguin més o menys positius.

 

A Media Needs som experts de la comunicació, per tant, ens mantenim actualitzats en el sector de la publicitat i el màrqueting, i tot el que comporta per a créixer i oferir la millor qualitat en els nostres serveis comunicatius.

 

Instagram Notes
× Com et podem ajudar? Parlem?