fbpx

Només falta poc més d’un mes per acomiadar-nos del 2018 i és moment de començar a preparar les noves estratègies. El món digital avança de manera molt veloç i cal adaptar-se. El més important és ser dinàmic i innovador, per destacar sobre la resta.
A aquestes altures, ens preguntem, que se’ns presenta pel 2019? Us portem una predicció de les tendències de màrqueting digital pel 2019.

1. Els altaveus intel·ligents han agafat força. El 68% dels consumidors d’aquest tipus d’altaveus, asseguren que no retornarien al control per veu. De cara al futur, hem de pensar en publicitat adequada per Google Home, Apple HomePod i Amazona LEZA.
2. Els “Stories” i els vídeos amb directe seguiran triomfant. Al públic li interessen els continguts ràpids i breus. No deixis de banda aquestes eines.
3. L’ús de “chatbots” es normalitzarà durant el 2019. La missatgeria s’ha de cuidar, ja que és la forma preferida de comunicació dels clients. Pensa quins seran els objectius del teu nou “chatbot”.
4. Els “vídeos” seguiran creixent. De fet, es pronostica que els vídeos representin el 85% del tràfic d’internet del 2019. Per tant, si pots dir quelcom en vídeo, fes-ho.
5. La tendència “Mobile first” no és una novetat, però segueix augmentant. És essencial adaptar totes les plataformes a aquest dispositiu.

A Medianeeds sempre estem al corrent de les noves corrents digitals. Oferim als nostres clients estratègies adaptades a les plataformes preferides dels consumidors. Ens especialitzem en la Comunicació 360, de manera global i amb un missatge unificat.

× Com et podem ajudar? Parlem?