fbpx

El boom del digital

Ja fa 38 anys de l’arribada d’internet, i tot i que l’era digital no ha deixat mai de pujar esglaons, en aquest últim any i degut en gran part a la pandèmia, ha experimentat un boom històric.

Doncs sí, com en tot sempre hi ha dues cares de la moneda, i tot i que l’arribada del Coronavirus ha estat una catàstrofe mundial de la qual encara no ens hem refet. La realitat és que per als creadors de continguts, plataformes digitals o tendes online, la pandèmia ha estat un bé col·lateral per a la seva economia.

L’importància d’estar digitalitzats

I és que aquesta situació només ha fet que ficar en rellevància la importància d’estar digitalitzat, i ha obligat moltes empreses a prémer l’accelerador en el qual a la digitalització refereix.

Empreses com Amazon per exemple, va disparar els guanys fins a un 69% més respecte a l’any anterior, el mateix succeeix amb Netflix que va augmentar un 31% els subscriptors en comparació amb el 2019, i les compres online van créixer un 46% entre els consumidors.

7 de cada 10 empreses ha fet el pas al digital

Dins aquest escenari i com avançàvem anteriorment, 7 de cada 10 empreses que es resistien a la digitalització, han fet el canvi en aquesta pandèmia.

I en aquest sentit, les empreses de Marketing i publicitat, hem hagut de donar suport a tots aquells petits i mitjans empresaris que s’enfrontaven al canvi amb incertesa, però acceptant que avui dia “no hi ha una altra opció” per sobreviure que fer-se un espai al món digital.

A Media Needs fa anys que donem suport, assessorament i gestionem la comunicació digital de petites i mitjanes empreses, i ara més que mai ens devem a vosaltres i estem a la vostra disposició per ajudar-vos en la transició.

Si sou una petita o mitjana empresa, i no sabeu per on començar… Contacteu amb nosaltres! Estarem encantats d’ajudar-vos!

× Com et podem ajudar? Parlem?