fbpx

L’informe de l’Observatori de Digitalització de GoDaddy 2023, destaca la importància cada vegada major, de la presència en línia i el paper fonamental de les pàgines web en el creixement de les petites empreses espanyoles.

Segons aquest informe, El 65% dels emprenedors espanyols utilitzen la digitalització per a créixer, com a llocs web, botigues en línia o plataformes de comerç electrònic, com el seu principal canal de vendes. Així mateix, aquesta dada supera la mitjana global del 61%, la qual cosa indica que els empresaris espanyols estan liderant l’adopció d’eines digitals per a impulsar els seus negocis.

L’enquesta revela que una vegada que s’estableix una petita empresa, els emprenedors espanyols reconeixen la importància d’establir una presència en internet. Obrir perfils en xarxes socials (38%), crear un logotip de l’empresa (35%) i llançar una pàgina web (34%) són els primers passos que solen donar per a donar a conèixer el seu negoci. Per tant, aquestes dades reforcen la idea que tenir una presència en línia és fonamental per a donar visibilitat i promoure el creixement de les empreses.

L’informe destaca una dada significativa:

El 29% de les petites empreses espanyoles enquestades generen més del 50% dels seus ingressos a través d’internet.

Per aquesta raó, això demostra que tenir un lloc web s’ha convertit en el nucli de l’estratègia de màrqueting de les empreses. Ja que els permet aconseguir a un públic més ampli i augmentar les seves oportunitats de negoci.

Per tant, l’adopció creixent de canals en línia per part de les petites empreses espanyoles també demostra la importància d’adaptar-se a l’entorn digital. Les empreses que es queden ressagades en l’era digital, corren el risc de perdre oportunitats i enfrontar dificultats per a competir en el mercat actual. D’altra banda, aquelles que aprofiten les eines digitals tenen més possibilitats d’arribar a nous clients, augmentar les seves vendes i expandir el seu negoci.

En resum, l’informe de l’Observatori de Digitalització de GoDaddy 2023, posa en relleu la importància de la presència en línia i una pàgina web per a les petites empreses espanyoles. El 65% dels emprenedors espanyols utilitzen la digitalització per a créixer, el seu principal canal de vendes demostra que estan adoptant activament eines digitals per a impulsar el seu creixement. Aquestes dades reforcen la idea que tenir una presència en línia és fonamental, per a la visibilitat, l’èxit i l’expansió de les empreses en l’entorn actual.

Des de Media Needs esperem que aquest blog t’hagi ajudat a impulsar-te.

 

 

× Com et podem ajudar? Parlem?