fbpx

La importància de la comunicació corporativa en les empreses és crucial, a Media Needs us comentem perquè i quin paper juga dins de la nostra societat.

 

En general, la comunicació ens permet mantenir relacions de tota mena amb el nostre voltant, ja sigui comunicació verbal, no verbal, escrita, signes… Sense aquesta, no podríem desenvolupar-nos i evolucionar com a persona, com ser social.

 

Comunicació corporativa és connexió

 

Necessitem la comunicació per a sentir-nos en harmonia amb el mitjà en el qual vivim. El mateix passa amb les organitzacions i amb la comunicació corporativa. Les organitzacions estableixen uns objectius, unes metes… però necessiten que tots els seus grups d’interès entenguin aquests objectius, entenguin la història de l’empresa per a així poder mantenir una estreta relació.

 

Una empresa que no utilitza la comunicació per a expressar-se, per a revelar qui és, on vol arribar i a qui, és una empresa destinada al fracàs o a l’oblit. Normalment confiem en una empresa perquè sabem a què es dedica, tenim informació seva, tenim records d’aquesta, records visuals, de moments … I això és el que fa confiar i triar una organització.

 

Explicar la història de l’empresa en totes les seves dimensions

 

La comunicació corporativa s’encarrega d’això, d’explicar la història de l’empresa en totes les seves dimensions. S’encarrega d’expressar de la manera adequada els missatges que l’empresa vol fer arribar als seus diferents grups d’interès. S’encarrega de dissenyar els diferents tipus de missatge, de formar una identitat, un ADN, la comunicació d’una empresa és per dir-ho així la seva personalitat, la seva manera de fer, de pensar, els seus valors…i sense això? Què seria una organització? Des de el nostre punt de vista, seria només un missatge que es queda en l’oblit o que ni tan sols s’oblida perquè mai ha arribat.

 

Per a acabar aquesta conclusió volem afegir la següent reflexió Què és el que fa a una empresa ser clara, concisa, correcta, creïble, responsable? Com sabem els consumidors que una empresa és d’aquestes característiques? La nostra resposta és gràcies a la comunicació corporativa.

× Com et podem ajudar? Parlem?