fbpx

Colors, línies, formes i emocions.

Avui a Media Needs venim a parlar-vos del paper que juguen els colors, les formes i els elements en la nostra marca, però també en el nostre estat d’ànim.

Màrqueting de les emocions,

Per aquest motiu, avui dia és tan important el que denominem comunament Màrqueting de les emocions, o Neuromarketing. En aquest sentit el Màrqueting treballa per a crear un vincle afectiu entre el consumidor i la marca/producte.

De fet, s’ha demostrat que si consumim algun producte en algun moment on el nostre estat d’ànim és positiu, la nostra memòria associarà aquest estat d’ànim amb el producte i ens crearà un vincle de cara a la marca/producte que ens transporta cada vegada que ho veiem a aquell moment positiu.

La importància que tenen aquests elements en el nostre estat d’ànim

Tenint en compte tot això, cal introduir la importància que tenen els colors, formes o elements a l’hora de millorar o perjudicar el nostre estat d’ànim.

Comencem pels colors, el blanc i el beix per exemple, són símbols clars de puresa i simplicitat, ideals per a posar en llocs on es busca la màxima concentració. En ser colors neutres, no recarreguen els espais, i creen un ambient de calma i relaxació magnífic.

Si parlem de les formes i elements, hem de tenir en compte que als nostres sentits els agrada experimentar (vista, tacte, olfacte, oïda, gust), i a través d’aquesta mena d’inputs rebem informació que estimula el nostre cervell. Els objectes especials, diferents, únics, creen en el nostre cervell oxitòcica, l’hormona encarregada de produir la felicitat.

Aplicar-ho en el teu dia a dia

I com nosaltres som més de pràctica que de teoria, decidim aplicar aquests conceptes a les nostres oficines i crear un ambient idoni perquè en ella es desenvolupessin bones sensacions.
Apliquem una línia de colors neutra, amb tons blancs i beix, a més d’arriscar amb elements únics i exclusius que fan que cada vegada que entrem per la porta ens sentim preparats per a donar-li canya al cervell.

Aposta per productes naturals i únics

La nostra aposta en decoració va ser amb els llums Roowre, fetes amb productes naturals i ecològics com l’alabastre i el roure que a part de fer lluir els nostres despatxos, desprenen calma i pau només amb mirar-les. La veritat és que, no hi ha client que surti de Media Needs sense preguntar per elles!

× Com et podem ajudar? Parlem?