fbpx

Donem forma a les teves idees! Avui en dia vivim en un món on el màrqueting i les imatges visuals han guanyat la batalla per sobre de tot allò escrit. Per aquest motiu, és fonamental poder mostrar al món la forma en què treballem, què oferim i qui som. I què millor que fer-ho de forma audiovisual, és a dir, en un vídeo corporatiu que mostri la qualitat de la teva empresa mitjançant el nostre pack corporatiu.

És per això que des de l’equip de Media Needs hem creat aquest pack corporatiu, que inclou la realització, gravació i edició d’un breu vídeo corporatiu pel teu negoci. Perquè breu? Perquè les noves tecnologies, les xarxes socials i la pròpia societat així ho demana. Actualment estem immersos en un món on es pengen milers i milers de fotos dia rere dia a xarxes com Instagram i Facebook, i a causa d’aquest excés ha arribat un punt en què aquestes imatges ja no ens generen un gran impacte. Per aquest motiu, si el que vols és posicionar correctament la teva empresa al món, i especialment al món online, cal que mostris un vídeo breu, amb una sèrie d’imatges ràpides i impactants, que quedin gravades als ulls dels teus espectadors.

En definitiva, per aconseguir tot això crearem un vídeo corporatiu que sintetitzi de forma ràpida i eficaç quins són els valors de la teva empresa i respongui a les necessitats del teu públic.

Les condicions d’aquest pack corporatiu són que s’ha de poder realitzar la gravació en mitja jornada, és a dir, en un matí o en una tarda, que el client ens haurà de facilitar el guió, la gent i els elements que hi apareixeran, si s’escau, i que el vídeo final tindrà una durada màxima d’1 minut i mig.
No dubtis en contactar amb nosaltres!

× Com et podem ajudar? Parlem?