fbpx

Des de Media Needs volem presentar-vos un dels nostres últims treballs. Recentment sortit del forn!

Es tracta de la nova pàgina web de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus.

Seguim sumant projectes i és que la nostra cartera de clients sumada amb la nostra experiència ens avala com a professionals, perquè tenim cura de la nostra feina i fem realitat les teves idees! Per tant, el nou disseny de l’espai virtual de la Cambra és més modern, més intuïtiu, més dinàmic i  adaptat a tots els dispositius.

¿Què és la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus?

És una corporació de Dret Públic que representa els interessos generals de les empreses de la seva demarcació i és continuadora de la Oficial de Comerç i Indústria de Reus, creada el 23 de desembre de 1886. El seu funcionament s’ajusta al que estableixen la llei 3/1993, bàsica de les cambres oficials de comerç, indústria i navegació d’Espanya, a la llei 14/2002 de la Generalitat de Catalunya, de les cambres oficials de comerç, indústria i navegació i del Consell General de les Cambres. Les seves finalitats principals són representar, promoure i defensar els interessos generals del Comerç, la indústria, la navegació i els serveis. La prestació de serveis directes a les empreses, l’exercici de competències delegades de caràcter públic i l’actuació com a òrgan consultiu de les administracions públiques.

“La nostra web vol ser més que una forma d’apropar-vos l’oferta de serveis de la corporació. Pretén ser un canal de comunicació que ajudi a conformar l’opinió de la Cambra sobre els grans temes que afecten a les nostres empreses” – Sr. Isaac Sanromà Ortega (President).

× Com et podem ajudar? Parlem?