fbpx

Instagram se suma als vídeos en directe! Segurament molts de vosaltres haureu rebut al llarg del dia una notificació avisant-vos que un dels vostres amics està fent un vídeo en directe. I no, no estàveu somiant, ni tampoc ho heu confós amb el Facebook Live. Instragram, propietat de Facebook des del 2012, ha sigut l’última xarxa social en sumar-se a aquesta moda.

No obstant això, els vídeos en directe d’Instragram presumeixen d’algunes diferències en relació a altres plataformes com Periscope o Facebook Live. En aquest cas, els directes d’Instagram només es podran veure, com el seu propi nom indica, en directe. Sí, sí. Només tindreu una oportunitat de veure els vídeos directes dels vostres amics. Un cop acabis de gravar el vídeo, aquest desapareixerà per sempre, igual que els seus likes o comentaris.

Segons han afirmat des d’Instagram, aquesta decisió s’ha pres perquè l’usuari perdi la por que sol acompanyar al fet que el vídeo romangui durant més temps penjat a la xarxa.

No obstant aquestes considerables diferències, Instagram Live també manté moltes de les característiques dels seus competidors. Igual que a Periscope, els espectadors poden enviar cors si els agrada allò que estan veient o comentaris.

Amb aquests canvis, Instagram es posiciona com un dels rivals més forts d’Snapchat. Instagram ja és una de les xarxes socials més utilitzades arreu del món. Més de 100 milions de persones comparteixen fotos i vídeos utilitzant aquesta aplicació.

× Com et podem ajudar? Parlem?