fbpx

Estrella Damm ha tornat a demostrar l’important que pot ser un vídeo en l’estratègia comunicativa d’una empresa. A banda dels típics espots publicitaris, les empreses aposten cada vegada més per vídeos amb contingut propi i interessant, per millorar la imatge de l’empresa de cara als clients i arribar a viralizar aquest contingut audiovisual per arribar possiblement a més persones que amb un simple anunci.

Després de delectar-nos els últims estius amb els seus famosos curts des del 2009, aquest any, els protagonistes del curt d’estrella Damm 2016, ‘Les Petites coses’ són Jean Reno i Laia Costa. La passada setmana es va presentar el curtmetratge a Barcelona que ja es pot veure de forma gratuïta a Youtube i que en tan sols 6 dies ha acumulat gairebé 180.000 visualitzacions, lluny encara dels més de 6 milions de visites que va obtenir “Vale” al 2015, amb Dakota Johnson i Quim Gutiérrez, dirigida per Alejandro Amenábar.

Aquest és només un exemple que qualsevol empresa, independentment del sector al que pertanyi, pot aconseguir un èxit viral que potenciï la seva imatge.

Per això, a Media Needs disposem del servei i creació de vídeos corporatius per a empreses. Són moltes les organitzacions que ja han confiat amb Media Needs per realitzar el seu vídeo corporatiu, explicatiu o anunci. I és que en moltes ocasions, els usuaris s’enrecorden per coses com aquesta. Un vídeo et diferenciarà de la competència i farà que el teu missatge sigui millor assimilat per les persones.

× Com et podem ajudar? Parlem?