fbpx

A Media Needs creiem en la il·lusió, en les ganes de canviar el món a millor, en l’esforç, en els somnis i sobretot amb què al final, per moltes guerres, lluites o conflictes, tots som iguals. És per això que tant ens ha agradat aquest vídeo resum que ha fet Google sobre l’any 2016.

És cert que ha sigut un any on el terrorisme ha estat, per desgràcia, molt present. Els atemptats que han sofert París, Niça, Orlando o Síria han posat fi a la vida de milers de persones que han mort a mans d’altres persones. I, en el fons, si ens parem a pensar, són iguals víctimes i assassins. Davant una crisis com el Brexit, les eleccions als Estats Units o els conflictes de rassa, no ens adonem però ens estem enfrontant uns amb els altres sent, al cap i a la fi, tots iguals.

Però, per sort, durant aquest any també hem tingut mostres d’amor, de companyonia, d’igualtat i llibertat. Mostres que les hem pogut veure amb l’ajuda humanitària que hem tingut en l’acollida de refugiats a Europa, als Jocs Olímpics o fins i tot, amb la mort de grans artistes com ha estat per exemple la mort de David Bowie.

Aquest vídeo ens han fet reflexionar sobre nosaltres, les persones. Com ens enfrontem uns amb els altres, encara que sigui per les ximpleries més petites i com al final, tots ens necessitem entre tots. Per això, per a aquest 2017 des de Media Needs volem demanar més pau, més amor, més igualtat, més llibertat d’expressió, més humanitat.

 

 

× Com et podem ajudar? Parlem?