fbpx

Media Needs està d’aniversari! Ja fa 10 anys que ajudem a les marques a mostrar-se al món!

Media Needs celebra el seu aniversari i, amb motiu d’aquesta efemèride, li hem donat un toc especial al nostre logotip! El número deu s’ha convertit en el protagonista de la nostra identitat de marca! A partir d’ara, durant un any, aquest serà el nostre segell. Esperem que us agradi tant com a nosaltres!

10 anys de creixement i compromís

Complir anys és un fet corporatiu rellevant amb diversitat de significats. D’una banda, vol dir que la nostra empresa ha superat tots els reptes i obstacles que s’ha trobat en el recorregut i que segueix en peu. De l’altra, és la data idònia per a donar espai als records i als agraïments, per a aixecar les copes i brindar per tot el que s’ha aconseguit.

Si recordem els nostres orígens i ens traslladem a Reus, una dècada enrere, veiem a dos nois acabats de sortir de la universitat – en Fabio i en Jordi – que decideixen provar sort en un mercat competitiu i ple de reptes financers però amb la visió clara d’ajudar altres empreses a créixer i prosperar. En aquell moment, sabien que no seria fàcil, però tenien clar que els èxits no només rauen en les habilitats tècniques, sinó que també en els valors que impulsen l’empresa, així com en les persones que en formen part.

Valors que marquen la diferència

Som un grup de professionals joves, amb inquietuds diverses, que s’ha format per estar al teu costat. El compromís i la professionalitat són els nostres punts forts. Estem compromesos amb la integritat, la transparència i la col·laboració. Som eficients sense deixar de banda la qualitat.

El nostre veritable èxit es reflecteix en les històries d’empreses que han experimentat un creixement significatiu amb l’ajuda de Media Needs. Per això, avui més que mai, continuem disposats a implicar-nos al màxim perquè el teu negoci aconsegueixi els resultats que es proposa. Oferint serveis integrals de publicitat, màrqueting online i community management, treballarem en equip perquè la comunicació de la teva empresa funcioni. T’oferirem un tracte personalitzat. Percebent allò que ets i escoltant allò que vols transmetre, activarem un pla estratègic que t’apropi al teu públic objectiu i potencial.

Una mirada cap al futur

Media Needs no només celebra el passat, sinó que mira amb entusiasme cap al futur. Amb l’evolució contínua del món digital i les noves oportunitats que s’obren, l’empresa està preparada per a seguir sent pionera i líder en el camp de la comunicació.

Per això, si sents que la teva empresa ens necessita, posa’t en contacte amb nosaltres.

× Com et podem ajudar? Parlem?