fbpx

Els altaveus Intel·ligents són la nova joguina del mercat tecnològic. Ara que s’apropa Nadal, aquests aparells són una bona opció per regalar. De totes maneres, encara són desconeguts per a molts. Per això us ajudarem a escollir el més convenient: Amazon Echo, Google Home o Apple HomePod?

  • Disseny

D’Amazon en tenim varis de diferents: més gran, més  curt, etc. Són interessants les llums LED que s’encenen quan està funcionant. Google Home és sensible al tacte, per tant és ben senzill regular el volum o altres aspectes. El HomePod d’Apple és molt similar al de Google, només varia una mica en l’estètica. T’aconsellem que miris quin combina millor amb la decoració de la teva casa.

  • So

El HomePod d’Apple és el millor en aquesta funció. La seva capacitat de reproducció és innovadora. Home i Echo destaquen per ser compatibles amb Spotify, Pandora, etc. a diferència de HomePod.

  • Utilitat i connectivitat

Alexa d’Amazon Tech és la millor opció en aquest cas. Arriba a una gran varietat de dispositius actuant eficaçment i amb una configuració senzilla. En aquest punt, Google és més “conversacional” que funcional. I el desavantatge d’Apple és la seva llista reduïda de dispositius compatibles.

  • Atenció personal

L’assistència proactiva del dispositiu de Google és la que més destaca. Del dispositiu d’Amazon cal ressaltar la compatibilitat amb tot tipus de calendaris. I en el cas del HomePod d’Apple, cal valorar el que no tingui reconeixement de veu. Això fa que l’atenció sigui menys personalitzada, però també és positiu que totes les converses es registrin com anònimes. Als altres dispositius hem d’eliminar manualment les converses que no vulguem guardar

Ara pots comparar els dispositius i decidir quin s’adapta millor a les teves necessitats.

× Com et podem ajudar? Parlem?