fbpx

El vídeo màrqueting s’està convertint en una eina indispensable en qualsevol estratègia de màrqueting online. Aquest 2015 serà l’any del vídeo màrqueting, perquè esperaràs a implementar la teva estratègia de vídeo?

A continuació et donem les nostres raons per les quals pensem que has d’incloure el vídeo màrqueting en la teva estratègia digital.

4 Raons per utilitzar el vídeo màrqueting a la teva estratègia de màrqueting online

Segons l’últim informe de 2014 del Web Video Màrqueting Council el 93% dels professionals de màrqueting estan utilitzant el vídeo online per a la seva estratègia de màrqueting i comunicació.

  1. És una forma ràpida per captar l’atenció de l’audiència amb més facilitat.
  2. Genera més visibilitat ja que el contingut de vídeo és més compartit a les xarxes socials.
  3. Google mostra als seus resultats de recerca vídeos de Youtube, per la qual cosa si usem aquesta xarxa com el nostre canal de comunicació de video, amb un bon SEO, millorarem els nostres resultats en posicionament.
  4. Un contingut poderós, que sigui original o ofereixi utilitat a l’usuari, ens ajudarà a aconseguir més viralitat i ‘engagement.

Canals on implementar la teva estratègia de video màrqueting

youtube-foto

Són moltes les plataformes existents avui dia, a continuació us esmentarem les nostres recomanades:

  • Youtube: Sens dubte la més coneguda, afavoreix en el posicionament en Google, és fàcil d’usar i d’incorporar a la teva pròpia web.
  • Vimeo: Més petita en grandària, però coneguda per compilar vídeos més selectes i de més qualitat.
  • Instagram: Amb sol 15 minuts de durada de vídeo pot ser una bona plataforma a causa del seu gran nombre d’usuaris i la viralitat que ens pot proporcionar.
  • Vine: Tan sol sis segons de vídeo, però si utilitzem bé la creativitat podem captar l’atenció de molts usuaris.

No podem deixar de costat les xarxes socials Twitter, Facebook, Google+, Pinterest o Linkedin les quals utilitzarem per complementar la nostra estratègia de vídeo màrqueting depenent dels objectius i el públic marcat.

Per finalitzar i com a consell extra, esmentar que l’ús de l’storytelling, al que dedicarem un post més endavant, en la teva estratègia de vídeo màrqueting pot ser una gran eina per connectar amb l’audiència i generar més empatia amb els clients.

× Com et podem ajudar? Parlem?