fbpx

En contrast amb l’afany d’aparentar a les xarxes socials, Be Real. és l’aplicació de les persones autèntiques. Com el seu nom indica, la plataforma demana als seus usuaris que siguin reals. 

Funcionament innovador

Certament, el funcionament d’aquesta plataforma és innovador. Amb poc temps, has de compartir una imatge que uneix el teu retrat amb allò que estàs veient. Per tant, t’obliga a ser autèntic. Mitjançant una notificació, Be Real. t’avisa que, en un termini de dos minuts (des del moment de l’avís), has de compartir una instantània per a mostrar allò que veu tant la teva càmera delantera com la de visió exterior. 

Mostrar-se sense filtres és l’objectiu 

El resultat de mostrar la vida en temps real, en conseqüència, és diferent al que estem acostumats a veure. Són imatges menys pensades, més espontànies i sense filtres. No pots utilitzar fotos de la teva galeria del mòbil, però no et preocupis, les publicacions desapareixen al cap de 24 hores després de ser publicades. A partir d’aquest moment, només pots veure-les tu si accedeixes a l’apartat Memories on hi apareixen en un calendari. 

A més, a BeReal., pots escollir qui veu les teves fotografies diàries. I, posteriorment a la seva publicació, també pots compartir-les a altres xarxes socials, com Instagram o Twitter, clicant damunt del símbol corresponent. 

En aquesta plataforma, no pots enviar missatges privats, però sí que pots solicitar amistat a altres perfils que publiquen contingut que t’interessa. 

Per tant, Be Real. és una app per a connectar (com a marca) amb el teu públic?

La resposta a aquesta pregunta seria que l’aplicació no va ser dissenyada amb aquesta finalitat. Tanmateix, es pot utilitzar com a suport per interactuar amb l’audiència d’una manera diferent. Si el teu públic forma part de la generació Z (les persones nascudes aproximadament entre el 1994 i el 2009) o és “millennial” (és a dir, que ha nascut entre el 1981 i el 1993), pots provar de connectar-hi d’aquesta manera. De fet, els últims hi han arribat en la recerca d’un espai des d’on comunicar-se de manera honesta i a la vegada efímera. × Com et podem ajudar? Parlem?